www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Jaguar показа виртуалното Vision Gran Turismo Coupé (видео)

29.10.2019 | Авто новини: Клюки » Любопитно, хоби | Автор: Jordan Lukanov | 1414 прочитания
A+ | A-

Jaguar показа виртуалното Vision Gran Turismo Coupé (видео)

Jaguar показа виртуалния суперкар Vision Gran Turismo Coupé, създаден за компютърната игра Gran Turismo Sport. Дизайнът на ексклузивната кола е изпълнен във футуристичен вид, но при това в облика има препратки кум класическите спортни автомобили на компанията - моделит C-Type и D-Type, както и към съвременния болид I-Type 4 за световните серии Формула Е.

В основата на модела е залегнал карбоново-алуминиев монокок, а панелите на тялото са направени от експериментални облекчени материали. Двуместното купе е получило системата KITT-E с изкуствен интелект, който помага на водача - с помощта на холографски проектор, да извежда необходимите за състезателя данни, а на прозорците се появяват графики с разширена реалност.

В движение пълноприводният Vision Gran Turismo Coupe се привежда от три елмотора - един на предната ос и два на задната - с обща мощност 1020 к.с. Особеност на суперкара са елементите за активна аеродинамика и синтезираният звуков компонент, който симулира звука на класическия бензинов двигател Jaguar D-Type.

Jaguar Vision Gran Turismo Coupe няма серийни перспективи, подобно на други проекти от тази гама. Автомобилът ще се предлага само виртуално в компютърната игра.Jaguar показа виртуалното Vision Gran Turismo Coupé (видео)Jaguar показа виртуалното Vision Gran Turismo Coupé (видео)Jaguar показа виртуалното Vision Gran Turismo Coupé (видео)

Тагове: JaguarпоказавиртуалноVisionGran TurismoCoupéвидео

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ