www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Lamborghini показа на видео нов спортен автомобил

28.10.2019 | Авто новини: Авто Спорт » Писта | Автор: Jordan Lukanov | 1724 прочитания
A+ | A-

Lamborghini показа на видео нов спортен автомобил

Lamborghini показа тийзър видео, в което е показан нов пистов спортен автомобил. Колата ще бъде построена върху базата на модела Aventador.

С разработката на новата машина се е заело подразделението Lamborghini Squadra Corse. Официалната премиера трябва да се състои през следващата годидна, а клиентите ще получат първите автомобили през 2021 година.

Съдейки по клипчето, машината ще получи голямо антикрило от карбон, двойни въздуховоди, джанти с гуми Pirelli и спирачки Brembo. Върху тялото на спортния автомобил може да се види надпис "63" в чест на годината на основаването на компанията (1963).

Новата спортна кола ще се задвижва от 6,5-литров автомосферен двигател с мощност 850 конски сили. Моторът ще работи заедно с шестстепенна последователна скоростна кутия Xtrac. Също така автомобилът ще бъде оборудван със самозаключващ се механичен диференцил.

По предварителни данни, пистовият спортен "звяр" ще получи наименованието Lamborghini Aventador SVR. Автомобилът ще излезе в ограничен тираж от 40 екземпляра с неизвестна засега цена.Тагове: Lamborghiniвидеоспортен автомобилAventador

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

" "
facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

" "