www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Изтекоха снимки на новия VW Golf 8

24.10.2019 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 8456 прочитания
A+ | A-

До дебюта на осмото поколение Volkswagen Golf остават броени часове, а в интернет вече моагат да бъдат лесно намерени изтекли официални снимки на модела.

Налице са снимки на няколко различни версии, които се отличават една от друга основно по нивото си на оборудване. Видно е, че отвън колата ще бъде по-скоро еволюирала, отколкото изцяло преработена. Формата и пропорциите са познати от предишните поколения на Golf.

Дизайнерите на марката обещават, че новият Golf ще изглежда много по-добре от своя предшественик на живо, въпреки еволюционния подход към дизайна. В интериора обаче ще открием изцяло нова подредба с два свързани в средата дисплея - един за инфотейнмънт системата и един за дигиталното приборно табло.

От 20:30 часа българско време днес немците ще домакинстват специално събитие в дома си във Волфсбург. Тогава ще станат ясни и всички подробности около модела.

Събитието ще премине под мотото "Life Happens with a Golf", като в рамките му ще видим за първи път Golf MK8 засега във версия хечбек. През следващата година очакваме дебют и на комби версията.

Возилото би трябвало да стъпи в продажба още преди края на годината, като дори първите доставки трябва да станат факт преди настъпването на 2020 година. Тази година Golf отбеляза спад в търсенето с 14%, но остава най-продаваният модел в Европа – почти 150 000 коли за първите четири месеца на годината, следван от Renault Clio с малко над 122 000 бройки.Тагове: golfНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ