www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Емили Блънт и Дуейн Джонсън в първия трейлър на "Круиз в джунглата"

16.10.2019 | Авто новини: Лукс&Стил » Кино, театър, сцена | Автор: Jordan Lukanov | 1659 прочитания
A+ | A-

Емили Блънт и Дуейн Джонсън в първия трейлър на "Круиз в джунглата"

Круизът не винаги представлява луксозно пътуване в безкрайните океани. И през 2020 година новата зрелищна продукция на Дисни ще ни го докаже с пълна сила. "Круиз в джунглата" е приключенски филм, вдъхновен от приказния увеселителен парк Дисниленд и една от първите зрелищни атракции в него, отворила врати в далечната 1955 година. Зад тази привидно весела анотация обаче, стои изключително вълнуваща история, която ще ни накара да погледнем на приключенията в джунглата от една много, много по-различна страна.

Още в първия трейлър на филма ставаме свидетели на истинска вихрушка от емоции и обрати, които се превръщат в спънка към заветната цел. А тя се намира дълбоко в негосотприемните дебри на дивата джунгла, към които решително се е отправила зашеметяващата Емили Блънт (Мери Попинз се завръща, Нито звук).

За да открие мистично дърво с лечебна сила, се нуждае от специален транспорт през бурните води на Амазония. Тя наема опитния капитан на кораб и екскурзовод Дуейн Джонсън (Бързи и яростни: Хобс и Шоу, Семейни кютеци), за да я съпроводи бързо и безопасно, но всъщност двамата се озовават в безпощадния капан на джунглата.

Смъртоносни влечуги, необикновени създания, мрак и неприятели, както и безброй други препятствия ще ги следват неотлъчно до самия край. Какъв ли ще е той обаче?

Режисьор на "Круиз в джунглата" е Жауме Колет-Сера, а сценарият е дело на Глен Фикара, Майкъл Грийн и Джон Рекуа. Във филма участват още Джеси Племънс, Джак Уайтхол, Пол Джиамати, Едгар Рамирез, Вероника Фалкон, Анди Наймън и други.
 
Отправяме се на пътешествие с много изненади там, където природата пази своите тайни, а Емили Блънт и Дуейн Джонсън са на път да ги разкрият. "Круиз в джунглата" започва на 24 юли в кината на 3D и IMAX 3D.Тагове: Емили БлънтДуейн ДжонсънтрейлърКруиз в джунглатакинофилм

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ