www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Токио 2019: Нови технологии от Yokohama

18.10.2019 | Авто новини: Авто Продукти » Гуми | Автор: Jordan Lukanov | 1720 прочитания
A+ | A-

Токио 2019: Нови технологии от Yokohama

Компания Yokohama потвърди своето участие в 46-ия автомобилен салон в Токио, който ще се проведе от 23 октомври до 4 ноември. На своя щанд фирмата ще представи постиженията си при развитие на технологиите, както и разработки за автомобилите на бъдещето.

В частност, японският производител на гуми ще покаже своите предложения за "умните" автомобили и безпилотния транспорт - комплекс технологии, наричани CASE (Connected, Autonomous, Shared & Services). Посетителите ще може да се запознаят с технологията "интелектуални гуми" и да видят концептуалната гума Yokohama Intelligent Tyre.

Ще бъде показана още концептуалната гума с технологията за херметизация Self-Seal, разработвана за безпилотни автомобили, както и технологията за намаляване на шума на гумите. Сред "зелените" технологии ще бъде представена свръхлеката концептуална гума Ultra Lightweight, прототип на основата на синтетичен каучук от биомаса и пригоден за вторична преработка нов каучуков материал. Освен това, посетителите на Автосалон Токио 2019 ще може да научат повече за напредничавата технология Matrix Body Ply, която се използва за флагманските гуми Yokohama Advan Sport V105.


Тагове: Токио 2019гумитехнологииYokohama

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ