www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Логистичният лидер Дискордиа инвестира в хора

18.10.2019 | Авто новини: Катастрофи » Транспорт и логистика | Автор: Jordan Lukanov | 1243 прочитания
A+ | A-

Логистичният лидер Дискордиа инвестира в хора

Дискордиа - една от най-бързо развиващите се транспортно-логистични компании в Европа, отново бележи впечатляващ ръст по брой на служителите. Само за 2018 г. екипът на транспортния лидер е нараснал с 230 нови служители. От началото на годината до сега Дискордиа е увеличила екипа си с нови 180 специалисти, като към момента служителите й наброяват 1052.

Дискордиа се позиционира като най-бързо растящата компания в транспортния сектор. За пълноценото развитие на екипа в компанията има внедрени система за оценка на развитието и компетенциите на всеки служител, индивидуално изготвени програми за обучение и външен коучинг за допълнителна специализация за ръководните позиции в компанията.
 
Модерните офис пространства също са неизменна част от предимствата на Дискордиа. Само за последните 3 години транспортният лидер е инвестирал над 1,2 милиона лева в обновяването на всичките си офиси в България, Румъния и Украйна. Новият модерен дизайн на работните помещения изцяло отговаря на корпоративните ценности на Дискордиа, а именно откритост, да бъде зелена компания, която да е екосъобразна, и здравословна среда, която да предоставя на служителите необходимите комфорт и удобство независимо дали са в офиса или на път.
 
Над 93% от мениджърския състав са хора, стартирали без никакъв или малък опит, които са израснали в компанията. Всички те неведнъж са преминавали през системата на Дискордиа за оценка на представянето, като лице в лице са влизали в диалог с по-опитните в компанията с цел развитие, интегриране и подобряване на уменията.

„Днес Дискордиа е в топ 3 на работодателите в транспортния сектор у нас по брой служители. Това за нас е огромна гордост и признание за всекидневните усилия, които полагаме, за да сме лидер във всяко отношение, обаче да си работодател не е само привилегия, но и отговорност“ – сподели Христо Христов, изпълнителен директор на Дискордиа и един от 10-е кандидати за приза „Мениджър на годината“ 2019.

Планът на компанията за следващите 3 години включва увеличение на служителите с над 1000 души, инвестиции в компанията от над 200 млн. лв. и приходи в размер на 400 млн. лв.


Тагове: ЛогистичниятлидерДискордиаинвестиралогистика

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ