www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Решения от Nokian Tyres за капризите на зимата

16.10.2019 | Авто новини: Авто Продукти » Гуми | Автор: Jordan Lukanov | 2779 прочитания
A+ | A-

Решения от Nokian Tyres за капризите на зимата

Неочакваните промени на времето в зимния период са често срещани през последните години в цяла Европа. Обилните дъждове зачестяват, а това увеличава риска от киша, като същевременно шофирането по сухи пътища вече също е нещо обичайно за този сезон.

За да помогне да се справите с капризите на европейската зима най-северният производител на гуми в света предлага гама висококачествени зимни гуми, на които можете да разчитате. Най-новото попълнение в семейството на зимните гуми на Nokian Tyres за предстоящия сезон е Nokian WR Snowproof, която предлага сигурно и комфортно шофиране.

Nokian WR Snowproof е нова първокласна зимна гума, създадена, за да предлага най-висока, съвременна безопасност по време на пътешествията ви през различни зимни условия. Тя осигурява изключителна комбинация между първокласно сцепление и предвидимо, балансирано шофиране, отговаряйки на нуждите на шофьорите от Източна Европа през зимата.

Nokian WR Snowproof осигурява отлично сцепление през зимата, както на сняг, така и на киша и друга подобна настилка – характеристика, която водачите на автомобили очакват, и която често им е от полза в реални ситуации. Стабилното сцепление е базирано на концепцията Alpine Sense Grip, докато уникалната каучукова смес Alpine Grip гарантира, че гумата ще се представи добре в широк температурен диапазон от меки до студени зимни условия.

Новите гуми се предлагат в категории за скорост Q (160 км/ч), T (190 км/ч), H (210 км/ч), V (240 км/ч) and W (270 км/ч), а размерите в цялата селекция обхващат 55 продукта от 14 до 20 инча. Новите Nokian WR Snowproof са достъпни за потребителите от есента на 2019 година.

Спкойствие на зимните пътища за шофьорите на SUV
Зимната гума Nokian WR SUV 4 е специално разработена за шофьорите на SUV в Централна и Източна Европа осигурявайки най-добро представяне на сняг, киша и силен дъжд. Без значение дали шофирате на магистрали, натоварени с трафик градски улици или планински пътища, усещането при шофиране е контролирано и предвидимо както по хлъзгави, така и сухи пътища. Първокласната гума предоставя отлично съчетание от представяне на сняг, управление на мокра и суха настилка, както и устойчивост на аквапланинг. В сравнение с пет различни премиум конкуренти Nokian WR SUV 4 се представя по-добре в страничното сцепление, както и при спиране на сняг и лед.
Nokian WR SUV 4 се предлага в категории за скорост H (210 км/ч), V (240 км/ч) and W (270 км/ч), а цялостната селекция покрива 57 продукта от 16 до 21 инча.

Спортно управление, първокласно сцепление на сняг
Спортната зимна гума Nokian WR A4 оптимално съчетава характеристиките за маневреност и надеждно сцепление през зимата. Тя предлага балансирано шофиране за спортни автомобили в бързопроменящи се метеорологични условия. По време на снеговалеж тя запазва предвидимо сцепление, както в дълбок сняг, така и в киша. Можете да разчитате на нея да ви прибере безопасно у дома. Nokian WR A4 има изключително ниско съпротивление при търкаляне, по-нисък разход на гориво и по-малко вредни емисии в сравнение с традиционните си конкуренти.
Селекцията от размери на тази първокласна зимна гума за високопроизводителни автомобили обхваща от 16 до 21 инча и категории за скорост от H (210 км/ч) до W (270 км/ч). Разностранната селекция също включва и размери за модерни електрически автомобили като Tesla Model S.

Nokian Weatherproof – гуми за цялата година
Продуктовото семейство на Nokian Weatherproof предлага една от най-обширните продуктови гами за Централна и Източна Европа в сегмента на всесезонните гуми. Те са предназначени за шофьори, които искат да имат безопасни гуми за сняг и киша, но които също така искат да шофират ефективно и без усилия и през лятото. Върху всички размери от тази серия е отбелязан символът снежинка (3PMSF), който индикира, че гумите са официално одобрени за употреба през зимата. Високопроизводителното семейство Nokian Weatherproof ще сложи край на смяната на гуми, която притеснява шофьорите всяка пролет и есен. Революционната концепция All-Weather на Nokian Tyres съчетава надеждна зимна безопасност с прецизна стабилност и сигурно управление.

При тези продукти ще се насладите и на дълъг живот на протектора, отчасти заради устойчивите на разкъсвания естествени масла използвани в каучуковата смес. С толкова издръжлив протектор ще получите добър пробег през различните сезони. Тъй като Nokian Weatherproof се търкаля лесно, автомобилът ще консумира по-малко гориво и ще отделя по-малко вредни емисии.


Решения от Nokian Tyres за капризите на зиматаРешения от Nokian Tyres за капризите на зиматаРешения от Nokian Tyres за капризите на зиматаРешения от Nokian Tyres за капризите на зимата

Тагове: РешениягумиNokianTyresкаприззима

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ