www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Bridgestone разшири мотоциклетната си гама с нови гуми

16.10.2019 | Авто новини: На 2 гуми » Мото спорт | Автор: Jordan Lukanov | 2153 прочитания
A+ | A-

Bridgestone разшири мотоциклетната си гама с нови гуми

Инвестиции от над 800 милиона евро годишно затвърждават Bridgestone като най-големият поддръжник на научните изследвания и разработки в индустрията. В резултат на това, портфолиото му е изпълнено с продукти, които използват най-новите технологии, предоставяйки различни гуми с разнообразни приложения и задоволявайки нуждите на всеки тип моторист - с четири нови първокласни гуми, които ще бъдат пуснати на пазара през следващата година.

Battlax Classic Racing CR11 – Загрейте за печеливша гума
Специално разработена за Maxi Classic Racing, тази гума вече е доказала своето превъзходство в показателите. Докато все още е в разработка, Battlax Classic Racing CR11 вече беше победител в класическия Шампионат по издръжливост на FIM Europe (EEC). В 4-часовия Biker’s Classic в Спа-Франкоршан, той помогна на #10 Poweracing-Japauto да спечели първото място, а на отбор #5 Roadrunner да заеме второто място. При влажни и тежки условия, най-доброто време за обиколка и най-бързото темпо бяха записани с гуми Bridgestone.
В наличност от март 2020 г. в размер 110/80 R18 (предни) и 150/65 R18 (задни).

Battlax BT46 – Вашата нова и подобрена touring гума  
Battlax BT46 се отличава с обърната V-образна форма на предната шарка - тя се справя отлично със силите, въздействащи върху гумата, намалява неравномерното износване и дава на водача невероятно усещане за контакт за превъзходно управление. Задната гума е подобрена с наскоро адаптиран единичен силициев състав, за да се постигнат максимални резултати при представянето, сцеплението и износването. Представянето на мокра настилка е подобрено от BT45, без това да влияе върху добре познатите характеристики на предшественика при управление на суха настилка и устойчивостта на износване. BT46 също така е съвместим с UM приложение: безкамерните гуми са одобрени за монтаж на джанти за гуми с вътрешна такава, ако се използват с вътрешна гума.
Десет основни размера ще бъдат пуснати на пазара през януари 2020 г., като скоро след това ще бъде представена пълната линия.

Battlax Racing Street RS11 – Първият избор при гумите за висок клас състезателни мотори
Новият флагман в категория Racing Street предлага впечатляващо сцепление и ултра-директно управление. Вече се е доказал с две секунди по-бърз от предшественика си (RS10) в двуминутна обиколка. И това е първата шосейна гума, която включва V-MS-Belt конструкцията на Bridgestone - изпитана и доказала се в състезателната среда. Battlax Racing Street RS11 е първият избор на гума за много производители, когато те представят своите първокласни спортни мотоциклети – тя е част от официалното оборудване на моделите Yamaha YZF-R1 и YZF-R1M, Kawasaki H2 и H2 carbon, Suzuki GSX-R 1000 и GSX-R 1000 R - и скоро още много други.
В наличност от март 2020 г., в един размер за предна: 120/70 ZR 17 M/C (58W); и два размера за задна: 190/55 ZR 17 M/C (75W) и 200/55 ZR 17 (78W).

Battlecross E50 Extreme – Посветен на екстремни ендуро състезания
Представен през 2019 г., Battlecross E50 отбеляза победна първа година, печелейки състезания в различни категории ендуро. В продължение на този успех, Bridgestone пуска нова, специализирана състезателна гума за екстремно ендуро. Новата E50 Extreme се изправя успешно дори срещу най-трудния терен. В нея е използвано меко съединение, специално разработено за превъзходен контрол и висока сила на сцепление. Шарката на протектора включва усъвършенствано позициониране на блоковете и работи с технологията Castle Block на E50, за да увеличи ефекта на ръба и да осигури допълнително сцепление.
В наличност от януари 2020 г. в 1 размер задна: 140/80 - 18 70M NHS.


Тагове: Bridgestoneразширимотоциклетгаманови гуми

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ