www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Автосалон София 2019: Световна шоу премиера за Nissan Juke (допълнено с промо видео)

14.10.2019 | Авто новини: Автоновини » Изложения | Автор: Angel Sergeev | 7463 прочитания
A+ | A-

За втори път в рамките на Автомобилен Салон София посетителите могат да станат свидетели на световна шоу премиера на нов автомобил. В случая става дума за второ поколение Nissan Juke, след като в близкото минало подобно нещо се случи с Toyota Corolla.

Джипката може да бъде видяна на щанда на Nissan в Зала 4 на Интер Експо Център.

Второ поколение Nissan Juke:

По един или друг начин, предницата на машина напомня силно на предишния Juke. Все пак, голяма част от компонентите са с нов дизайн, като най-горният ред светлини, решетката и формата на бронята.

Благодарение на увеличените размери, пространството за пътниците на втория ред седалки е по-голямо с 5.8 см в зоната на краката и 1.1 см в зоната за главите. Освен това, багажното пространство нараства с около 20 процента до 422 литра.

Задвижването идва от нов 1.0-литров бензинов мотор с директно впръскване, чиято максимална мощност е 117 к.с. Те могат да се изпращат до предните или всички четири колела, а налице са също така две трансмисии - 6-степенна ръчка и 7-степенен автоматик с два съединителя.

Цените все още не са обявени, но продажбите в Европа ще започнат през ноември. Първите доставки трябва да станат факт в началото на 2020 година.
Тагове: nissanjukeНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ