www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

София 2019: Политици уважиха откриването

11.10.2019 | Авто новини: Автоновини » Изложения | Автор: Jordan Lukanov | 1873 прочитания
A+ | A-

София 2019: Политици уважиха откриването

„Автомобилен салон София 2019“ ще бъде най-значимото събитие в автомобилната индустрия в Европа. Това заяви министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Росен Желязков по време на откриването му. Той подчерта, че изложението вече не е само с търговски характер, а се е превърнал в събитие от международен ранг.

Министър Желязков коментира, че експонатите дават ясна представа в каква посока се развива автомобилната индустрия. „Ще осъзнаем, че утрешният автомобил няма да е вчерашния. Сега говорим за алтернативни горива или алтернативно задвижване на автомобилите, след време ще говорим за „ретро“ задвижване“ каза още той.

„Развитието на новите технологии и въвеждането на иновациите в автомобилния сектор спомагат превозните средства да стават все по-достъпни“ добави Желязков. Той подчерта, че правителството полага усилия за въвеждане на гъвкава политика за обновяване на парка, защото така ще се осигури по-сигурен, безопасен и екологосъобразен транспорт.


София 2019: Политици уважиха откриванетоСофия 2019: Политици уважиха откриванетоСофия 2019: Политици уважиха откриването

Тагове: София 2019политициуважихаоткриванеавтосалон

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ