www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Volkswagen загатна отново за новия Golf (допълнено с видео)

10.10.2019 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 4138 прочитания
A+ | A-

Продължава подготовката за премиерата на новото поколение Volkswagen Golf. Возилото ще се появи официално на 24 октомври тази година, а немците разпространиха нови изображения от екстериора и интериора на бестселъра си.

Видно е, че отвън колата ще бъде по-скоро еволюирала, отколкото изцяло преработена. Формата и пропорциите са познати от предишните поколения на Golf.

Дизайнерите на марката обещават, че новият Golf ще изглежда много по-добре от своя предшественик, въпреки еволюционния подход към дизайна. В интериора обаче ще открием изцяло нова подредба с два свързани в средата дисплея - един за инфотейнмънт системата и един за дигиталното приборно табло.

На 24-ти този месец немците ще домакинстват специално събитие в дома си във Волфсбург. Премиерата на новия Golf ще започне в 18 часа Централноевропейско време. 

Събитието ще премине под мотото "Life Happens with a Golf", като в рамките му ще видим за първи път Golf MK8 засега във версия хечбек. През следващата година очакваме дебют и на комби версията.

Возилото би трябвало да стъпи в продажба още преди края на годината, като дори първите доставки трябва да станат факт преди настъпването на 2020 година. Тази година Golf отбеляза спад в търсенето с 14%, но остава най-продаваният модел в Европа – почти 150 000 коли за първите четири месеца на годината, следван от Renault Clio с малко над 122 000 бройки.
Тагове: VWgolfпремиераНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ