www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Автомобилни състезатели в благотворителност за малкия Боби

09.10.2019 | Авто новини: Авто Спорт » Рали | Автор: Jordan Lukanov | 1286 прочитания
A+ | A-

Автомобилни състезатели в благотворителност за малкия Боби

Редица пилоти и журналисти с подкрепата на община Самоков са поели инициативата да помогнат на едно малко момче на име Боби в най-тежката му битка, а именно коварната болест детска церебрална парализа. Малкият Боби не може да тича на воля с връстниците си и да води нормален детски живот.

Затова неговите родители имат за цел да посетят специализиран център за увреждания в Турция за да му бъде помогнато. Поради тази причина на семейството на Боби му е нужо да събере средства, с които да подпомогнат лечението на момчето.

Тук на помощ идва автомобилната общност, която организира благотворителното събитие. Десетина пилоти от цялата страна с множество титли в рали, рали спринт и високопланинско изкачване, ще се съберат заедно със своите автомобили на 12 октомври от 10:00 ч. на легендарното от рали „България“ трасе между Самоков и Бели Искър.

Те ще предоставят уникалното преживяване на всеки един фен и любител на спорта да седне на дясната седалка на подготвени за рали автомобили в истинска рали отсечка. Таксата за возене ще бъде в размер на 100 лв. на човек,като цялата сума ще бъде преведена за лечението на малкия Боби.

Возещи те се ще могат да влязат в ролята на навигатор на имена като Павел Лефтеров, Петър Гьошев, Боби Григоров, Костадин Щерев, Иван Георгиев, Георги Янков, Христо Георгиев, Косю Йорданов и др. Представителя на организаторите Мартин Нацев също разкри, че ще има и изненада за присъстващите, както и още топ пилоти, които ще бъдат разкрити по време на събитието.

Записването за място на дясната седалка става предварително,само на телефон 0894627239 . Списъкът със заплатилите таксата за возене ще бъде публикуван в деня на мероприятието, за да бъде всичко прозрачно.

Списък на пилотите и техните автомобили:
1. Павел Лефтеров - Lotus
2. Петър Гьошев
3. Костадин Щерев – Subaru Impreza
4. Косю Йорданов
5. Иван Георгиев – Lancia Delta Integrale
6. Боби Григоров – Mitsubishi Lancer Evo IX
7. Георги Янков – Mitsubishi Lancer Evo IX
8. Христо Георгиев – Subaru Impreza
9. Иван Георгиев – Lancia Delta Intregrale (Martini Racing)


Тагове: АвтомобилнисъстезателиблаготворителностмалкияБоби

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ