www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

В новия филм за Джеймс Бонд участват 4 различни модела Aston Martin

08.10.2019 | Авто новини: Лукс&Стил » Кино, театър, сцена | Автор: Jordan Lukanov | 1419 прочитания
A+ | A-

В новия филм за Джеймс Бонд участват 4 различни модела Aston Martin

В следващия филм за Агент 007 "No time to die" участие ще вземат и 4 броя различни коли Aston Martin - съвременните суперавтомобили DBS и Valhalla, както и класиките DB5 и V8 Vantage. Кинолентите за знаменития агент Джеймс Бонд не са просто успешна поредица, а неподражаем феномен.

Именно това е и причината забавянето и сътресенията в снимачния процес на 25-ия филм да породят безкрайно любопитство и нетърпение. Но след като краят на снимачния процес е приключил, с огромен ентусиазъм можем официално да споделим – новият филм, посветен на най-известния шпионин в света, е със заглавие "Смъртта може да почака" и ще взриви кината у нас с премиерата си на 10 април 2020 година.

В ролята на легендарния агент 007 за пети пореден път влиза Даниел Крейг, който демонстрира изключителна класа и сякаш се превърна в абсолютно олицетворение на представите на зрителите за това как наистина трябва да изглежда един професионален и непобедим шпионин. В "Смъртта може да почака" участие взимат и още забележителни актьори, познати ни от предишните заглавия за култовия агент, както и такива, които за пръв път се включват в знаменития франчайз.

Сред тях са Рами Малек, който има отговорната задача да се превъплъти в ролята на злодея, Ралф Файнс, който се завръща в ролята си на М, Леа Сейду, Бен Уишоу, Наоми Харис, Били Магнусен, Ана де Армас, Рори Киниър и други. Официална информация от студиото за последните събития от продукцията е, че краят на снимките е вече факт.

Последната снимачна локация на "Смъртта може да почака" беше Матера, Италия, където специална фотосесия имаха Даниел Крейг, Леа Сейду и режисьорът на продукцията – нашумелият напоследък Кари Фукунага. Публикувани бяха кадри и на емблематичния за франчайза автомобил на Джеймс Бонд Aston Martin. Лондон и Ямайка също бяха част от снимачните локации на филма, а самият принц Чарлз посети продукцията „на терен“ в края на месец юни.

Добре познатият на всички фенове официален ден на Бонд, известен като GLOBAL BOND DAY, бе отбелязан на 5 октомври за осми пореден път с тематични събития по целия свят, кулминацията на които беше първата официална визия на Смъртта може да почака.  В традиционния си стил първите кадри показват малко, но казват много и феновете са повече от екзалтирани. Традицията стартира през 2012 година по повод златната годишнина на шпионската поредица и премиерата на песента на Адел Skyfall.

В "Смъртта може да почака" Джеймс Бонд вече не е на активна служба и се наслаждава на безгрижен живот в Ямайка, но спокойствието му е нарушено от нова мисия, поверена от ЦРУ. Той трябва да тръгне по следите на мистериозен злодей, който държи в ръцете си опасна нова технология.

Как точно ще се разгърне историята този път и има ли невъзможни неща за агент 007? Вече нямаме никакво търпение да разберем, но поне знаем точно кога - "Смъртта може да почака влиза" в кината на 10 април 2020 година.В новия филм за Джеймс Бонд участват 4 различни модела Aston Martin

Тагове: ПремиеракинофилмДжеймс БондмоделAston Martin

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ