www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Нова емблема за спортните модели на VW

07.10.2019 | Авто новини: Авто Спорт » Писта | Автор: Jordan Lukanov | 2088 прочитания
A+ | A-

Нова емблема за спортните модели на VW

VW представи нова емблема за спортните версии на своите автомобили. Такива машини ще бъдат произвеждани от специално подразделение на бренда - R. Новото лого представлява изображение на тази буква и се явява "по-съвременна и стилна" от емблемата, която може да се види на Golf-R, например.

Първият автомобил, който ще носи новата емблема ще бъде спортният кросоувър Atlas Cross Sport R-Line. Премиерата на тази машина е насрочена за 11 октомври.

Колата е предназначена предимно за пазара в САЩ. След това логото ще дебютира и в VW Golf R от ново поколение. Продажбите на тази машина ще започната през следващата година.

В рамките на глобалното ребрандиране и новата стратегия "Трансформация 2025+" промените вече засегнаха и официалното лого на Volkswagen. Новата емблема е плоска, по маниера на тази в старото Beetle.

Във Фолксваген смятата, че опростеното лого ще стои по-добре на рекламните сайтове, както и на екраните на компютри, лаптопи, таблети и смартфони. В зависимост от типа автомобили емблемата ще бъде използвана в няколко цвята: черен, червен и син.


Тагове: НоваемблемалогоспортнимоделиVW

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ