www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Top Rent A Car ще подари безплатен наем на Tesla на Sofia Motor Show 2019

07.10.2019 | Авто новини: Автоновини » Изложения | Автор: Angel Sergeev | 4511 прочитания
A+ | A-

От 12 до 20 октомври в Интер Експо Център предстои да се проведе 24-тото издание на “Автомобилен салон София 2019”. Мащабното изложение е част от официалния календар на Международната организация на автомобилните производители (OICA), който включва само 12 изложения в света за годината.

11 000 кв.м площ, над 40 автомобилни марки, над 200 експоната, 60 000 посетители – това очакваме да видим на автомобилното събитие. Освен големите автомобилни представителства, специално място имат и съпътстващите бизнеси, а тази година Top Rent A Car ще участва и то чрез две изложбени площи – в Зала 5 и Зала 6. На тях ще бъдат разположени експонати от най-търсените модели автомобили, а в духа на алтернативните технологии за задвижване ще присъства, разбира се, и Tesla Model S 75 D.

С нея е свързана и една от специалните изненади на Top Rent A Car за посетителите, а именно възможността за спечелване на безплатен 5 –дневен наем на луксозния електромобил. Ще има и още доста изненади, за които можете да проверите на щандовете на Top Rent A Car в Зала 5 и Зала 6. Повече за събитието можете да научите тук.Тагове: автосалон софияНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ