www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Идва новото поколение на пикапа Isuzu D-Max (видео)

04.10.2019 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Jordan Lukanov | 1414 прочитания
A+ | A-

Идва новото поколение на пикапа Isuzu D-Max (видео)

След около осем години на производство сегашният пикап Isuzi D-Max се готви за оставка. Това стана ясно след като компанията публикува видео тийзър на третото поколение на модела, премиерата на който ще се състои още на 19 октомври в Тайланд.

Пикапи в камуфлаж вече бяха засичани от фотошпиони по пътищата. Машината ще ще запази структурата на рамката и непрекъснатия заден мост.

Дори външният вид, ако съдим по тийзъра, ще бъде изпълнен в същия дух като предишния модел. Очаква се обаче новият автомобил да стане по-комфортен и по-богат от сегашния, като в допълнение ще получи набор от съвременни електронни асистенти, включително автоматична спирачна система.

В тази област Mazda помага на Isuzu, след като производителите обявиха съвместната разработка на нов пикап преди три години. По предварителна информация, D-Max ще съхрани съществуващите двигатели: за Европа това е дизелът 1.9, а за останалите региони - трилитровият четирицилиндров мотор. Пикапът ще има твърдо свързано задвижване на всички колела, но ще се появи задно диференциално заключване: бутонът за активиране може да се види във видеото.Идва новото поколение на пикапа Isuzu D-Max (видео)

Тагове: ИдвановопоколениепикапIsuzuD-Maxвидео

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

" "
" "