www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Вижте как VW сглобява новия ID.3

01.10.2019 | Авто новини: Автоновини » Елмобили и хибриди | Автор: Angel Sergeev | 6311 прочитания
A+ | A-

Volkswagen представи един от най-важните си модели през последните няколко десетилетия. Електрическият ID.3 вече е в производство в завода на немците в Цвикау, а вече разполагаме и с кадри от процеса по сглобка.

Достъпният електромобил ще има стартова цена от под 30 000 евро. Засега се продава само дебютната серия 1ST Edition, която идва с много допълнително оборудване.

"В България възможността за предварителна резервация на модела също е валидна. Срещу сумата от 2000 лв., най-нетърпеливите могат да заявят своето желание да притежават от първите бройки на високотехнологичния ревиолючционен модел ID.3," наскоро обявиха от Volkswagen България.

Секцията за резервации е отворена и се намира на сайта на Volkswagen България на този линк.

Задвижването на ID.3 е поверено на един електромотор, който е разположен върху задната ос. Той генерира мощност от 204 к.с. и е "вързан" към скоростна кутия с една предавка.

Батериите, които захранват електромотора, са позиционирани в дъното на автомобила. Ще се предлагат три различни пакета - 45, 58 и 77 кВтч, които осигуряват пробег от съответно 330, 420 и 550 километра с едно зареждане.

Засега няма данни за ускорението от място до 100 км/ч, но Volkswagen обещава, че то ще е впечатляващо за такъв автомобил. Максималната скорост на движение ще бъде 160 км/ч.
Тагове: id.3Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ