www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Киномания 2019: "Един дъждовен ден в Ню Йорк" с Уди Алън (трейлър)

26.09.2019 | Авто новини: Лукс&Стил » Кино, театър, сцена | Автор: Jordan Lukanov | 1395 прочитания
A+ | A-

Киномания 2019: "Един дъждовен ден в Ню Йорк" с Уди Алън (трейлър)

По традиция Киномания и тази година ще представи най-новия филм на режисьора Уди Алън – „Един дъждовен ден в Ню Йорк”. Романтичната комедия събира на едно място звездите Тимоне Шаламе, Ел Фанинг, Селена Гомес, Лийв Шрайбър, Джуд Лоу и дава сериозна заявка, че ще се превърне в един от хитовете на тазгодишното издание на фестивала, продуциран от НДК. Прожекцията на филма ще бъде в Зала 1 на 16 ноември от 19:00 часа.
 
Забавен и очарователен, „Един дъждовен ден в Ню Йорк” е най-романтичният филм на легендарния режисьор Уди Алън от години насам, заснет виртуозно от трикратния носител на „Оскар”, асът на камерата Виторио Стораро. Действието на филма се развива в познатия от много от популярните филми на Уди Алън красив и романтичен Ню Йорк.

Гетсби Уелс е колежанин от много богато семейство с по-голям преуспяващ брат и доста възрастни родители, който не се престарава особено с ученето. Той пристига в Ню Йорк заедно с приятелката си Ашли, която е колкото наивна за света на възрастните и градския живот, толкова и предпазлива. Ашли интервюира режисьора Роланд Полард за новия му високобюджетен филм, за който вече е ясно, че е провал.

През това време Гетсби се разхожда из Ню Йорк и успява да се увлече по младата актриса Шанън. Не пропускайте да проследите романтичната история за една неочаквано възникнала любов и последвалите куп непредвидени ситуации.Киномания 2019: "Един дъждовен ден в Ню Йорк" с Уди Алън (трейлър)Киномания 2019: "Един дъждовен ден в Ню Йорк" с Уди Алън (трейлър)

Тагове: КиноманияЕдин дъждовен денНю ЙоркУди Алънтрейлър

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ