www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Starbucks празнува Международния ден на кафето с дегустации

30.09.2019 | Авто новини: Лукс&Стил » Гурме, дегустация | Автор: Jordan Lukanov | 1495 прочитания
A+ | A-

Starbucks празнува Международния ден на кафето с дегустации

Starbucks празнува Международния ден на кафето с първата по рода си кафе дегустация по едно и също време във всички заведения на кафе веригата. Утре, 1 октомври, от 10.00 ч. феновете на световния бранд може да научат любопитни тайни за начините на приготвяне и вкусовете на освежаващата напитка и да опитат Kenya и Blonde Roast в съчетание с храни, които им подхождат.

Баристите на Starbucks® ви очакват в заведенията в The Mall, Serdika Center, Ринк мол София, България мол, както и на ул. Васил Левски 1А и ул. Съборна 1 от 10.00 часа, а на ул. „Ген. Йосиф В. Гурко“ 62А освен от 10.00 и от 16.30 часа.

Американската верига за кафе Starbucks стартира през 1971 г. в Сиатъл с продажба на кафе, чай и подправки. Днес компанията притежава над 27 хиляди локации в повече от 70 държави. В България тя е представена от AmRest Coffee, най-голямата независима компания, оперираща с ресторанти в Централна и Източна Европа.

Целта на Starbucks е да предлага кафе с най-високите стандарти за качество, с етично закупуване и отговорни практики за отглеждане. Експертите на компанията пътуват до фермите в Латинска Америка, Африка и Азия, за да изберат най-добрите зърна кафе от вида Арабика, и подчертават техните богати вкусове и аромати чрез специалното изпичане – Starbucks roast.

В България първото заведение Starbucks отвори врати през 2008 г. на ул. „Гурко“ 62. Днес обектите вече са четиринайсет – осем в София и по два в Бургас, Пловдив и Варна.


Тагове: Starbucksпразнуваден накафедегустации

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ