www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Дискордиа в БГ топ 20 по ръст на персонала

27.09.2019 | Авто новини: Катастрофи » Транспорт и логистика | Автор: Jordan Lukanov | 1825 прочитания
A+ | A-

Дискордиа в БГ топ 20 по ръст на персонала

Дискордиа - една от най-бързо развиващите се транспортно-логистични компании в Европа, отново получи престижното отличие от ICAP. Компанията е на 19-а позиция от първите 100 в категорията „Водещи работодатели в България по ръст на персонала“, според данните от последното издание на списанието „Водещи работодатели в България“ на ICAP България. Тя е първата фирма в категорията от сектор транспорт и логистика.

Отличните резултати на компанията се дължат на забележителния й растеж през последните години. Показателно е, че увеличението на персонала за първите 20 топ работодатели в сектор транспорт и логистика е общо 478 служители, а само в Дискордиа са назначени 230 от тях – или 48% от общия растеж.

„Изключително горди сме, че за пореден път успяхме да се наложим като водещ работодател. Конкурентоспособността на компанията ни в привличането на нови служители винаги е стояла в основата на цялостния ни растеж. През годините неведнъж сме въвеждали различни бизнес практики в областта на развитието на човешките ресурси и корпоративната социална отговорност, за да можем да привличаме служителите с най-висок потенциал и мотивация на пазара на труда. Последващото развитие на този потенциал заема основна роля в стратегията на компанията ни“ - споделя Христо Христов, Изпълнителен директор на Дискордиа.

Компанията за втора поредна година заема челното място в специализираното издание на ICAP като продължава да увеличава темповете си на растеж и от началото на годината досега е назначила още 178 нови служители. Така Дискордиа отново затвърждава позицията си на най-бързо развиващата се компания в сектора на транспортните услуги.


Тагове: ДискордиаБГтоп 20ръстперсонал

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ