www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Рали Сърбия: Мирослав Ангелов стартира за нова титла

28.09.2019 | Авто новини: Авто Спорт » Рали | Автор: Jordan Lukanov | 2067 прочитания
A+ | A-

Рали Сърбия: Мирослав Ангелов стартира за нова титла

Екипажът на „Мегапорт Рейсинг“ Мирослав Ангелов и Георги Гаджев стартира в рали „Сърбия“, кръг и от родния шампионат, за втора поредна рали титла. В състезанието участват 57 екипажа, а шампионът на България е с номер №1.

След българската Skoda Fabia R5 стартират местната звезда Душан Боркович и Игор Маркович с новата генерация Skoda Fabia R5 Evo и унгарският тандем Янош Пушкади и Барнабас Годор със същата кола, от който екип е нает автомобила от Боркович. От нашия шампионат по програма предстои провеждането на ново рали – „Бургас“, към което има много въпросителни за провеждането му.

Така много вероятно рали „Сърбия“ е последният кръг от родния сезон, след който Мирослав Ангелов и Георги Гаджев могат да ликуват като новите шампиони на България. След три ралита – „България“, „Сливен“ и „Твърдица“ шампионът от миналата година Мирослав Ангелов има 166 т., следван от Йордан Атанасов и Янаки Янакиев с 85 т. и Антон Титов с навигатор Динко Георгиев със 71,60 т. Атанасов пропуска рали „Сърбия“, така със сигурност дори и при провеждането на рали „Бургас“, което е с коефициент 1 по точкуване като рали с малък пробег Ангелов ще стане шампион на България.

Така за пръв път от 14 години насам рали "Сърбия" може да е определящото състезание за родния шампионат. Предстоят 14 отсечки с обща дължина 591 км, от които 160 км състезателни.


Рали Сърбия: Мирослав Ангелов стартира за нова титлаРали Сърбия: Мирослав Ангелов стартира за нова титла

Тагове: РалиСърбияМирослав Ангеловстарттитла

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

" "
facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

" "