www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

15 камиона се включват в кампанията „Капачки за бъдеще“

27.09.2019 | Авто новини: Автоновини » Камиони и автобуси | Автор: Jordan Lukanov | 2675 прочитания
A+ | A-

15 камиона се включват в кампанията „Капачки за бъдеще“

Над 80 тона капачки се очаква да бъдат събрани и транспортирани тази неделя от София до Казанлък. Поводът е кампанията „Капачки за бъдеще“, чрез която се събират средства за кувьози за болници в страната.

За целта са нужни 15 тира, които ще бъдат предоставени безвъзмездно от транспортния бранш, който отново се обединява, но този път с благородна цел. „Транспортът на капачките се равнява на един кувьоз, така че сме изключително благодарни за подкрепата“, споделят от кампанията „Капачки за бъдеще“.

Компаниите, които застават зад кампанията и предоставят свои камиони са Trans Group Georgievi, AIT Logistics, Discordia, Eurospeed, Quick Cargo Bulgaria, Vigo Trans, Transpress, Pro Speed Logistic, RST Trans и Svogelan.

Всеки който иска да подкрепи кампанията може да се включи тази неделя, 29 септември между 09:00 и 17:00 ч. на паркинга на площад „Батенберг“, пред бившия Мавзолей. Желаещите могат да донесат капачки, да участват като доброволци или да направят дарение. Пълната информация за кампанията може да видите тук: https://www.facebook.com/kapachkizabudeshte/


15 камиона се включват в кампанията „Капачки за бъдеще“15 камиона се включват в кампанията „Капачки за бъдеще“15 камиона се включват в кампанията „Капачки за бъдеще“15 камиона се включват в кампанията „Капачки за бъдеще“

Тагове: КамионкампаниятаКапачки за бъдеще

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

" "
facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

" "