www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Плъг-ин версия за актуалното BMW X1

25.09.2019 | Авто новини: Автоновини » Елмобили и хибриди | Автор: Angel Sergeev | 1828 прочитания
A+ | A-

BMW лансира плъг-ин хибридна версия за актуалното поколение Х1. Моделът беше вече достъпен в Китай, но от днес ще може да се поръчва и на европейските пазари.

Х1 xDrive25e разполага с хибридна система, която включва 1.5-литров 3-цилиндров бензинов агрегат, подпомаган от компактен електромотор за задната ос. По този начин се получава 4х4 задвижване без необходимостта от задвижващ вал между двете оси.

Системната максимална мощност възлиза на 220 к.с., а въртящият момент достига 365 Нм. Те осигуряват спринт от място до 100 км/ч за седем секунди и максимална скорост на движение от почти 200 км/ч.

9.7-кВтч батерия пък е достатъчна за пробег само на ток до около 57 километра. Зареждането може да става в стандартна електрическа мрежа, както и в Wallbax, като при втория вариант отнема само 3.6 часа.

В стандартното оборудване на модела влизат двузонен климатроник и 17-цолови колела, както и специфично устройство, което сигнализира пешеходците за наличието на превозно средство при движение само на ток до 30 км/ч.Тагове: bmw x1Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ