www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Mercedes S500 за 2200 лв. - струва ли си покупката? (видео)

24.09.2019 | Авто новини: Клюки » Любопитно, хоби | Автор: Angel Sergeev | 6877 прочитания
A+ | A-

Колегите ни от CarThrottle имат поредно ново предизвикателство, в което се впускат. Този път те ще трябва да намерят луксозен седан от миналото, който могат да купят за не повече от 1000 паунда, което се равнява на приблизително 2200 лв. по сегашните курсове.

След преглед на обявите и потенциалните кандидати, Алекс и компания се спират на Mercedes-Benz S500 от по-стара генерация. Финалната сделка е за 990 паунда, тъй като водещите успяват да се спазарят за допълнителна отстъпка от 10 паунда за... автомивка.

Всичко изглежда страхотно - колата има V8 мотор и куп екстри, между които хладилник за задните седалки, четири електрически седалки, електрически гюрук, въздушно окачване и навигация.

Във второто видео от поредицата Алекс закарва колата на специализиран сервиз за автомобили Mercedes. След обстоен преглед се установява, че забележките по нея хич не са малко.

Започва се от повърхностната ръжда, разбитото предно окачване, течовете в задния диференциал и се стига до няколко грешки в работата на мотора. Финалната оценка е ремонт на стойност 8150 паунда. С нетърпение очакваме следващите клипове от поредицата, за да разберем решението на CarThrottle за бъдещето на машината.

Тагове: s500Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ