www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Благотворителен базар на "Заедно в час" в Дом на киното

20.09.2019 | Авто новини: Клюки » Любопитно, хоби | Автор: Jordan Lukanov | 1231 прочитания
A+ | A-

Благотворителен базар на "Заедно в час" в Дом на киното

София Филм Фест продължава успешното партньорство с екипа на „Заедно в час“, с които работим в името на една кауза – качественото възпитание и образование на младите хора. Дарителската кампания „Стари дрехи за качествено образование“ на „Заедно в час“ в партньорство със СКРИН ще приключи на 28 септември с благотворителен в Cush.BAR, Дом на киното!

Кампанията „Стари дрехи за качествено образование“ е част от идеята за рециклиране и преизползване на стари дрехи, която се реализира съвместно от „Заедно в час“ и платформата СКРИН, по идея на възпитаниците на „Заедно в час“ Олга Нинова-Траянова, Екатерина Граменова и Велизар Стефанов. След обработка на дрехите, те ще бъдат продадени, като печалбата от всяка дреха ще бъде дарена за работата на фондацията и мисията за осигуряване на равен достъп до качествено образование в страната.

„Идеята за кампанията дойде около раждането на второто ми дете. Реших да подобря начина на живот и навиците си и усетих нуждата буквално да освободя място във физическото пространство на моя дом, за да може новият човек да се появи, така да се каже на чисто“, разказва Олга Нинова-Траянова, възпитаник на „Заедно в час“ от първия випуск учители.

Кампанията ще завърши с благотворителен базар на събраните дрехи втора употреба в Cush.BAR, Дом на киното в София на 28 септември 2019 година. На събитието всеки ще може да закупи от дрехите, събрани в подкрепа на „Заедно в час“.


Тагове: БлаготворителенбазарЗаедно в часДом на кинотоСофия филм фест

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ