www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Павлин Пенев извоюва поредна победа и в "Дрифт Сливен"

19.09.2019 | Авто новини: Авто Спорт » Писта | Автор: Jordan Lukanov | 2064 прочитания
A+ | A-

Павлин Пенев извоюва поредна победа и в "Дрифт Сливен"

43 дрифт състезателя от цялата страна и чужбина взеха участие в третия кръг от „Дрифт България“ на писта „Бършен“ в Сливен. Организаторите от АСК „Скорпион“ и община Сливен подготвиха едно доста предизвикателно трасе, което допринесе за интересни битки през целия уикенд.

Пилотът на АСК „Търново Моторспорт“ Павлин Пенев (BMW e30), извоюва поредната си победа през сезон 2019 в клас Pro1 на „Дрифт Сливен“. Великотърновецът бе отново безапелационен побеждавайки всички свои опоненти.

Най-близо до неговото представяне бе това на Стефан Младенов с BMW e36, на който не му достигна съвсем малко за да се пребори с Пенев. Голямата атракция в клас Pro1 бе битката между Иван Иванов (BMW e30) и Красимир Стефанов (Nissan s13), които спретнаха едно истинско шоу с тяхната борба за последното място на стълбичката.

В Pro2 интригата също бе доста голяма, като Мартин Николов (BMW e30) пребори съотборникът си Николай Йоргов (BMW e30) във финалната битка. Йордан Младенов със BMW e36 завърши на трето място.

Дамите Кристалина Стефанова и Рая Горанова бяха след любимците на публиката, като и двете се представиха изключително добре въпреки трудностите с които се сблъскаха. По време на състезателния уикенд бе организирано и благотворително дрифт такси, чрез което успяха да се съберат над 1600 лв в помощ на малкият Стилян Николов, който има нужда от закупуването на специализирана инвалидна количка. Следващият кръг от „Дрифт България“ е във Варна на 12-13 октомври.


Павлин Пенев извоюва поредна победа и в "Дрифт Сливен"Павлин Пенев извоюва поредна победа и в "Дрифт Сливен"Павлин Пенев извоюва поредна победа и в "Дрифт Сливен"

Тагове: Павлин ПеневизвоювапореднапобедадрифтСливен

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ