www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Дизайнер "оправи" решетката на BMW Concept 4

19.09.2019 | Авто новини: Автоновини » Дизайн и тунинг | Автор: Angel Sergeev | 9453 прочитания
A+ | A-

Дебютът на BMW Concept 4 по време на изложението във Франкфурт беше съпътстван от буквално стотици коментари на фенове в интернет, които изразиха несъгласието си с решението на баварците да поставят толкова голяма радиаторна решетка на студията.

Засега не знаем дали негативната обратна връзка ще накара дизайнерите на фирмата да променят визията за серийния модел, но предполагаме, че това може и да се случи.

А как всъщност може да изглежда спортното купе с по-традиционни "бъбреци"? Дизайнерът Mike Maravilla ни представя своята визия по въпроса и, ако трябва да сме честни, харесваме работата му доста.

По някакъв начин, артистът е успял да нацели точно пропорциите и големината на решетката спрямо линиите на автомобила. Можем само да се надяваме от BMW да хвърлят поглед на рендърите и да почерпят вдъхновение за серийния модел.

В галерията сме прикачили няколко рендъри, които представят различни цветове за купето, както и различни дизайни за джантите.Тагове: concept 4Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ