www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Ford и Мото-Пфое на Aniventure Comic Con 2019

17.09.2019 | Авто новини: Клюки » Любопитно, хоби | Автор: Jordan Lukanov | 2132 прочитания
A+ | A-

Ford и Мото-Пфое на Aniventure Comic Con 2019

За втора поредна година Ford и Мото-Пфое се включиха във фестивала за традиционна и модерна японска култура - Aniventure Comic Con 2019. Той се проведе на 14 и 15 септември в Интер Експо Център, София, където Ford показа два от най-актуалните си автомобилa – изцяло новия Focus и компактния кросоувър EcoSport.

В събитието взе участие и Moto-Pfohe Rent-a-car, който беше официален превозвач на Aniventure Comic Con 2019 с комфортните SUV автомобили Ford Kuga. Като част от атракциите на самия фестивал, Moto-Pfohe Rent-a-car представи двамата супер герои R-man и R-girl, които пристигнаха със супер автомобила Ford Mustang.

Ford предостави нестандартна караоке сцена за почитателите на K-pop музиката – новия Focus, в който те се насладиха на едни от най-известните песни в този стил и пееха под перфектното звучене на аудио системата на Ford – Bang & Olufsen (B&O). А за привържениците на киното и високите скорости имаше импровизиран киносалон в купето на Ford EcoSport.

Там посетителите на фестивала имаха възможност да гледат трейлъра на новата холивудска продукция “Ford v Ferrari” с Мат Деймън и Крисчън Бейл, която ще излезе в България през ноември под името „Пълно ускорение“. Филмът разказва за създаването на революционния автомобил Ford GT, който успява да се опълчи на непобедимите до тогава автомобили на Енцо Ферари.

Фестивалът Aniventure Comic Con 2019 би собствените си рекорди от изминалите години по брой на посетителите и качество на програмата. Фестивалната програма на Ford и Moto-Pfohe rent a car беше оценена високо от стотици почитатели на модерната поп култура. Техните снимки и клипове могат да се видят на страниците на марката във Facebook и Instagram.


Ford и Мото-Пфое на Aniventure Comic Con 2019Ford и Мото-Пфое на Aniventure Comic Con 2019Ford и Мото-Пфое на Aniventure Comic Con 2019

Тагове: FordМото-ПфоеAniventureComic Con

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ