www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Nokian Tyres Intuitu - цифровата система за мониторинг на гуми

12.09.2019 | Авто новини: Авто Продукти » Гуми | Автор: Jordan Lukanov | 1560 прочитания
A+ | A-

Nokian Tyres Intuitu - цифровата система за мониторинг на гуми

Транспортните средства, с които се придвижваме, и с които вършим работа стават все по-дигитализирани – от управлението на автопарка и отдалеченото диагностициране до логистиката базирана на бърз обмен на данни, автономните автомобили, интернетът на нещата (Internet of Things, IoT) и много други. Но въпреки че гумите са решаващ фактор за безопасната, ефективна и икономична работа на автомобила досега те оставаха невидими по отношение на събирането на цифрови данни в реално време. Новото решение на Nokian Tyres Intuitu променя това като ви осигурява достъп до тези данни, позволявайки ви да извлечете повече от гумите си и да се притеснявате по-малко.

Като пионер в разработването на специални гуми, Nokian Tyres направи първите стъпки към дигиталното управление на гумите в реално време. Nokian Tyres Intuitu съчетава екипирани със сензори умни гуми с мобилно приложение, което записва данните от гумите, като информира потребителя за важна информация като налягане и температура на гумите.

„Имахме за цел направим „plug & play“ система“, казва Тони Силфверберг, ръководител отдел „Продажби и маркетинг“ в Nokian Tyres: „След като закупите гумите, нужно е единствено да инсталирате приложението и сте готови.“

Тази система първоначално ще бъде налична за гуми на земеделски селскостопански машини, но Nokian Tyres се стреми да разшири дигитализацията за цялата си продуктова гама.


Nokian Tyres Intuitu - цифровата система за мониторинг на гумиNokian Tyres Intuitu - цифровата система за мониторинг на гумиNokian Tyres Intuitu - цифровата система за мониторинг на гуми

Тагове: NokianTyresIntuituцифровасистемамониторинггуми

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ