www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Франкфурт 2019: VW показа прототип на електрическия кросоувър ID.4

11.09.2019 | Авто новини: Автоновини » Изложения | Автор: Jordan Lukanov | 1683 прочитания
A+ | A-

Франкфурт 2019: VW показа прототип на електрическия кросоувър ID.4

На Автосалон Франкфурт 2019 VW показа серийния хечбек ID.3, който вече беше кръстен "народния елмобил". Но Volkswagen ID.3 не се оказа самотен: зад стъкло немците демонстрират в камуфлаж прототип на кросоувъра ID.4, който в производствена версия може да бъде представен още през пролетта на 2020 година.

Основа за бъдещия електрически SUV ще бъде концептът ID. Crozz, показан преди две години. Сумарната мощност на електромоторите (по един за всяка ос) съставлява 306 к.с., а запасът на енергия за преход без презареждане би стигнал за 500 км.

Volkswagen ID.4 може да стане своеобразна компенсация за пазара в САЩ, където няма да се продава хечбекът ID.3. Продажбите на електрическия кросоувър може да започнат в края на 2020 година. Първоначално той ще се внася от Европа, а след това може да застане на конвейера в завода в Чатануга, Тенеси.

Скоро след VW ID.4 ще се появи и кросоувър на Skoda, чийто предшественик се явява концептът Vision iV. Те са сходни с ID.Crozz по габарити и абсолютно идентични по силова установка.


Франкфурт 2019: VW показа прототип на електрическия кросоувър ID.4

Тагове: Франкфурт 2019VWпоказапрототипелектрическикросоувърID.4

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ