www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Можете да направите предварителна поръчка за VW ID.3 и в България!

11.09.2019 | Авто новини: Авто пазар » Промоции на нови коли | Автор: Angel Sergeev | 5780 прочитания
A+ | A-

Изцяло електрическата ера за Volkswagen започна по време на изложението във Франкфурт. В навечерието преди старта на салона, в рамките на специално събитие, немската марка показа първия си масов електромобил ID.3

Добра новина долетя до България само дни след световната премиера - всички желаещи да си закупят машината в България вече могат да поставят своя депозит и да чакат реда си за доставка.

Получихме следната информация от Volkswagen България: "В България възможността за предварителна резервация на модела също е валидна. Срещу сумата от 2000 лв., най-нетърпеливите могат да заявят своето желание да притежават от първите бройки на високотехнологичния ревиолючционен модел ID.3."

Секцията за резервации е отворена и се намира на сайта на Volkswagen България на този линк.

Достъпният електромобил ще има стартова цена от под 30 000 евро в Германия. Засега се продава само дебютната серия 1ST Edition, която идва с много допълнително оборудване.

Задвижването е поверено на един електромотор, който е разположен върху задната ос. Той генерира мощност от 204 к.с. и е "вързан" към скоростна кутия с една предавка.

Батериите, които захранват електромотора, са позиционирани в дъното на автомобила. Ще се предлагат три различни пакета - 45, 58 и 77 кВтч, които осигуряват пробег от съответно 330, 420 и 550 километра с едно зареждане.

Засега няма данни за ускорението от място до 100 км/ч, но Volkswagen обещава, че то ще е впечатляващо за такъв автомобил. Максималната скорост на движение ще бъде 160 км/ч.

Поръчки вече се приемат не само в България, като над 30 000 човека вече са направили депозити за първите бройки. Производството започва през ноември във фабрика с нулеви вредни емисии, а доставките ще станат факт след около половин година.Тагове: id.3Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ