www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Иновативни технологии в Nokian Powerpoof SUV и Nokian Wetproof SUV

09.09.2019 | Авто новини: Авто Продукти » Гуми | Автор: Jordan Lukanov | 2406 прочитания
A+ | A-

Иновативни технологии в Nokian Powerpoof SUV и Nokian Wetproof SUV

Скандинавският производител на премиум гуми Nokian Tyres представи нови летни гуми за спортни автомобили и кросоувър модели. Разработени за безопасно и приятно шофиране, новите Nokian Powerproof SUV предоставят спокойствие както при скоростна смяна на платната, така и при резки спирания, докато новите Nokian Wetproof SUV имат отлични способности за спиране на мокра настилка и мощна защита срещу аквапланинг. И двата нови продукта са снабдени с технологията Dual Zone Safety позната от моделите за леки автомобили, победители в различни европейски тестове.

Нарастващата популярност на мощни SUV модели и модерни кросоувъри естествено води до увеличено търсене на премиум гуми за SUV модели. Nokian Tyres пуска в продажба два нови продукта за SUV, разработени въз основа на моделите за леки автомобили Nokian Powerproofи Nokian Wetproof.

“Знаем, че летните гуми е нужно да работят безопасно и сигурно от пролетните утрини до късна есен. Когато разработвахме новите гуми за SUV обърнахме специално внимание на функционалността им във всякакви метеорологични условия и при всякакви обстоятелства“, казва Ярно Рьойтио, мениджър продуктово развитие в Nokian Tyres.

И двата нови продукта са оборудвани с уникалната технология на AramidSidewall на Nokian Tyres. Структурата на страницата съдържа изключително силни арамидни влакна, които защитават гумата от внезапни удари и прорези, които в противен случай лесно биха прекъснали пътуването. Подобни повреди обикновено изискват поставяне на резервна гума.

Новите SUV продукти са естествено продължение на разширяващата се гама от летни гуми на Nokian Tyres за Централна и Източна Европа. Като знак за качество, и двата модела Nokian Powerproof SUVи Nokian Wetproof SUV бяха отличени със знака за качество на TÜV Tire Performance Mark.

Тази оценка от независимата тестова организация TÜV SÜD удостоверява, че новите SUV модели се представят добре при сравнение с премиум конкуренти по отношение на качество и представяне. Новите продукти ще се предлагат за продажба през пролетта на 2020 година.


Иновативни технологии в Nokian Powerpoof SUV и Nokian Wetproof SUVИновативни технологии в Nokian Powerpoof SUV и Nokian Wetproof SUVИновативни технологии в Nokian Powerpoof SUV и Nokian Wetproof SUVИновативни технологии в Nokian Powerpoof SUV и Nokian Wetproof SUV

Тагове: ИновативнитехнологииNokianPowerpoofSUVWetproofгумиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ