www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Франкфурт 2019: Новият Defender тръгва от центъра на света (видео)

29.08.2019 | Авто новини: Автоновини » Изложения | Автор: Jordan Lukanov | 815 прочитания
A+ | A-

Франкфурт 2019: Новият Defender тръгва от центъра на света (видео)

Land Rover дава възможност на феновете си да видят за първи път новия Defender още преди световната му премиера на автомобилния салон във Франкфурт на 10 септември. Пътешествието към официалното представянето на най-способния и здрав 4х4 от Land Rover стартира в една от най-труднодостъпните точки на земята, между високите 300-метрови каньони в долината на замъците в Казахстан.

С помощта на пионерски иновации, вече деситилетия наред Land Rover печели специално място в сърцата на изследователи, хуманитарни организации и приключенски семейства по света. Доказал се на най-трудоемките терени по света, новият Defender е единствения модел, който може да допълни династията на Land Rover с недосегаемия лукс в семейството на Range Rover и безкрайните възможности на функционалната серия Discovery.

Създаден с уважение към оригинала и желание да бъде най-проходимият 4х4, новият Defender предоставя ненадминати способности, непоклатими здравина и качество, както и подобрена технология за офроуд. Новият Defender ще е символът на свободата и приключенията през 21-ви век, като в същото време остава верен на традицията и 71-годишното наследство на Land Rover.

Всички, които нямат възможност да посетят автомобилния салон във Франкфурт, могат да гледат излъчване на живо от официалното представяне на новия Defender в 10:50 ч. сутринта българско време на 10 септември. Последвайте Land Rover Bulgaria във Facebook или Instagram, за да разберете повече.Тагове: ФранкфуртLand RoverDefenderтръгвацентъра на светавидео

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

" "
" "