www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Спортeн и СПА център без аналог край Бургаските минерални бани

25.08.2019 | Авто новини: Лукс&Стил » Хотели, туризъм | Автор: Jordan Lukanov | 1383 прочитания
A+ | A-

Спортeн и СПА център без аналог край Бургаските минерални бани

Черноморските Оскари, които ще бъдат връчени на 30 август в Арт комплекс Анел в Созопол, представят и най-новите и иновативни инвестиции, изграждащи в курортните ни зони уникални проекти без аналог не само у нас, но и в Европа. Един от тях е проектът за спортен и СПА център с 1000 кв.м. термална зона, включваща най-голямата сауна в България за 100 човека за сауна инфузии, Крио кабина и барокамера. Той ще бъде изграден в района на Бургаските минерални бани, съобщава ВИП Комюникейшън.

Спортно-възстановителният център "Олимпия Термал фитнес и СПА", който е без аналог у нас, ще бъде оборудван със супер модерен фитнес център, 3 минерални басейна, 1000 кв.м. СПА зона за рехабилитация, кинезитерапия, спортна медицина и лечебна гимнастика.

Тук ще бъде и първата в Европа озонова кардио зона, а легловата база ще бъде предоставяна за международни фитнес лагери. Консултанти по проекта са Германската сауна асоциация "Deutscher Sauna-Bund", лидерът в производство и проектиране на сауни и съоръжения "KLAFS Deuschland" и германската Кнайп асоциация "Kneipp Bund".

Проектант на уникалния център е арх. Бояна Начева, а инвеститор "Фитнес камп" ООД - Бургас. Церемонията за петото издание на престижните награди ще събере хотелиери, предприемачи, артисти, политици и журналисти на 30 август.

Големите имена от родната музикална сцена - Васил Петров и Силвия Кацарова, ще пеят на сцена върху скалите над морето и ще изпълнят песни по текстове на поета-меценат Ангел Симеонов, собственик на Арт комплекс Анел. Ще бъде представена и социалната кампания на PR-агенция ВИП Комюникейшън за подпомагане на отличници, които искат да останат да учат и да работят в България, допълват управляващите съдружници на агенцията Патриция Кирилова и Дончо Георгиев.

В първия етап на кампанията бяха дарени средства на Ученическия парламент към професионална гимназия „А.С.Попов“ в София за заснемането на филма „ИСКАМ ДА ОСТАНА В БЪЛГАРИЯ“. Той ще бъде излъчен и по време на събитието.


Спортeн и СПА център без аналог край Бургаските минерални бани

Тагове: СпортСПАцентърбез аналогБургасминерални бани

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ