www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Купища боклуци, гуми, сено и домашни животни под мостовете

28.08.2019 | Авто новини: Катастрофи » Безопасност | Автор: Jordan Lukanov | 1041 прочитания
A+ | A-

Купища боклуци, гуми, сено и домашни животни под мостовете

Битови и строителни отпадъци, гуми, складиране на сено и отглеждане на животни под съоръженията са основните констатации от извършените проверки на мостовете по републиканската пътна мрежа. До 23 август са проверени 3808 съоръжения. Нерегламентирано използване на пространството под мостовете и прилежащия им сервитут има при 120, съобщи на брифинг председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ Георги Терзийски.

Работата на експертите продължава и предстои на установените нарушители, съвместно с компетентните органи - РИОСВ и общините, да се съставят актове по Закона за административните нарушения и наказания. Санкцията за физическите лица е от 200 до 500 лв., а за юридическите от 1000 до 3000 лв. Там, където нарушителите не може да бъдат открити ще премахнем неправомерно струпаните отпадъци за сметка на бюджета, подчерта Терзийски. Голяма част от установените нарушения са под съоръжения, които са в населените места или в непосредствена близост до тях.


Купища боклуци, гуми, сено и домашни животни под мостоветеКупища боклуци, гуми, сено и домашни животни под мостоветеКупища боклуци, гуми, сено и домашни животни под мостоветеКупища боклуци, гуми, сено и домашни животни под мостовете

Тагове: Купищабоклуцигумисенодомашни животнимостове

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ