www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Дебют за новия Mercedes GLE Coupe

28.08.2019 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 6076 прочитания
A+ | A-

След месеци на подготовка и публични тестове, Mercedes-Benz най-накрая показа новото поколение на купе-джипа си GLE Coupe. Машината дебютира онлайн, а за първи път ще може да бъде видяна публично по време на изложението във Франкфурт през септември.

Логично, стилистиката на модела е силно повлияна от актуалния GLE. Предната част е на практика идентична, а отзад конкурентът на BMW X6 залага на силно скосен таван и масивна задна част.

Ситуацията в кабината е практика идентична - интериорът е едно към едно с този на GLE, като това включва и двата 12.3-инчови дисплея, които се обединяват в един огромен екран.

В стандартно положение на седалките багажникът побира до 655 литра, а ако задните две седалки се сгънат, обемът нараства до 1790 литра.

В Европа моделът ще се предлага, поне засега, с два 6-цилиндрови дизелови мотора. 350d има мощност от 268 к.с., докато по-мощният 400d може да се похвали с 325 к.с. За САЩ се предвижда само модел GLE 53 Coupe, който има хибридизиран 3.0-литров бензин със 429 к.с.

Очаква се продажбите на Стария континент да започнат скоро след салона във Франкфурт. В Северна Америка возилото ще се появи догодина.Тагове: gleНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

" "