www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

За малко повече от 2 седмици "Цар Лъв" натрупа над 2 млн. лева

07.08.2019 | Авто новини: Лукс&Стил » За децата | Автор: Jordan Lukanov | 772 прочитания
A+ | A-

За малко повече от 2 седмици "Цар Лъв" натрупа над 2 млн. лева

Минаха малко повече от 2 седмици откакто великолепната продукция на Дисни Цар Лъв, завърнала се за нов живот, атакува кината. За това кратко време едно от най-…, всъщност най-зрелищното произведение на феноменалния Джон Фавро досега, успя да привлече повече от 220 хиляди зрители и натрупа приходи от над 2 млн. лева!

С този резултат Цар Лъв се нарежда на второ място в класацията за най-гледани филми за 2019 година веднага след "Отмъстителите: Краят". И остава на състезателната пътека, за да покорява заслужено още върхове.

Премиерата на Цар Лъв се случи на 19 юли и предизвика истински фурор със заветното си завръщане. Анимацията, която претърпя най-висша форма на усъвършенстване чрез иновативните кинематографични технологии, се възроди с коренно нов характер, запазила в себе си изяществото на легендарната история.

А зрителите оцениха по достойнство продукцията и я наградиха със своето внимание. Присъединете се и вие към редиците на всички, решили да си подарят това изживяване и не забравяйте – Цар Лъв не е филм, това е събитие! Очаква ви в кината.


За малко повече от 2 седмици "Цар Лъв" натрупа над 2 млн. лева

Тагове: Цар Лъвфилмкинобоксофис

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ