www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Престижна номинация за отличника в Букинг - "Оазис дел Сол"

09.08.2019 | Авто новини: Лукс&Стил » Хотели, туризъм | Автор: Jordan Lukanov | 1906 прочитания
A+ | A-

Престижна номинация за отличника в Букинг - "Оазис дел Сол"

Отличникът в Букинг - хотел "Оазис дел Сол", който е и най-новото бижу в красивия залив в курорта Лозенец, е сред номинираните за златните статуетки на Черноморските Оскари. Церемонията ще събере хотелиери, предприемачи, артисти, политици и журналисти на 30 август в уникалния не само у нас, но и в света хотелски музей - Арт комплекс Анел в Созопол, информират организаторите от ВИП Комюникейшън.
 
3-звездният бутиков хотел отвори врати за своите гости през миналото лято на първа линия върху ситния златен пясък на атрактивния плаж OASIS BEACH, отличен със син флаг. Предлага спокойна и уютна атмосфера с настаняване в двойни стаи, едноспални и двуспални апартаменти.

Гостите оценяват с високи оценки както местонахождението на хотела, така и перфектното обслужване, спокойствието, чистотата и удобствата в Оазис дел Сол. Петото издание на Черноморските Оскари за първи път ще е с международно участие – ще бъдат номинирани компании от целия Черноморски регион.

Социално измерение на събитието е свързано с целогодишната кампания на PR-агенция ВИП Комюникейшън за подпомагане на отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков и ERP-Academy България.

В първия етап на кампанията бяха дарени средства на Ученическия парламент към професионална гимназия „А.С. Попов“ в София за заснемането на филма „ИСКАМ ДА ОСТАНА В БЪЛГАРИЯ“. Той ще бъде излъчен и по време на събитието.


Престижна номинация за отличника в Букинг - "Оазис дел Сол"Престижна номинация за отличника в Букинг - "Оазис дел Сол"Престижна номинация за отличника в Букинг - "Оазис дел Сол"Престижна номинация за отличника в Букинг - "Оазис дел Сол"

Тагове: ПрестижнаноминацияотличникБукингОазисдел Сол

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

" "
facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

" "