www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Показват елмобила Porsche Taycan на 4 септември

12.08.2019 | Авто новини: Автоновини » Елмобили и хибриди | Автор: Jordan Lukanov | 1513 прочитания
A+ | A-

Показват елмобила Porsche Taycan на 4 септември

Порше обяви, че ще разсекрети електрическия автомобил Taycan на 4 септември. Презентацията на модела ще се състои едновременно в Канада, Германия и Китай, а прякото транслиране на церемонията ще бъде от 14:00 ч .  - онлайн на сайта на немската марка.

Porsche вече успя да намекне за някои от характеристиките на новия елмобил - известно е, че най-производителната версия Taycan Turbo с мощност 629 к.с. ще може да се ускорява от 0 до 100 км/ч за по-малко от 3,5 секунди, а до 200 км/ч по-бързо от 12 секунди. Максималната скорост ще превишава 250 км/ч.

Капацитетът на батериите в Porsche Taycan е от 80 до 96 кВт/ч и с едно зареждане немският елмобил ще може да преодолее 515 километра. Освен това, Порше инвестира в 800-волтова система бързи зарядни устройства, способни да зареждат за преход до 400 км за 15 минути.

През 2019 г. в продажба ще се появят три версии на електрическото порше: базов Taycan със задно задвижване, двумоторен Taycan 4C с пълно задвижване и най-мощната модификация Taycan Turbo. Като опция ще са налични адаптивно окачване, въглеродно-керамични спирачки и активна аеродинамика. Прогнозната стартова цена е около $90 000.


Тагове: ПоказвателмобилPorscheTaycan4 септември

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

" "
" "