www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Mercedes тества новия S-Class в България, родните катаджии направиха инспекция

08.08.2019 | Авто новини: Катастрофи » Акции | Автор: Angel Sergeev | 47825 прочитания
A+ | A-

Няма шега, няма измама. Прототип на следващото поколение Mercedes-Benz S-Class се намира на територията на София и района за предсерийни тестове. Tова, естествено, предизвика интереса на контролните органи в столицата.

Снимки дело на С.Калчев, публикувани първоначално от колегите ни от AutoBild, показват патрулен автомобил в квартал Горубляне, спрян зад силно замаскиран S-Class. В момента на снимките протича проверка от страна на представител на КАТ.

Можем само да гадаем какви въпроси са били зададени и какви отговори са били получени, но знаем със сигурност, че българското законодателство не припознава камуфлажираните прототипи като законни участници в движението по пътя.

Най-вероятната причина за посещението на бъдещия нов флагман на немците е работата по системи от интериора от страна на фирми, пряко свързани с Mercedes-Benz. В случая, по всяка вероятност става дума за Visteon.

За да получите по-цялостна представа за прототипа, по-долу прилагаме видео с аналогичен тестови автомобил S-Class, който е заснет преди около месец по време на изпитания в Германия.


Mercedes тестваше и актуалния A-Class в България


 

 
Тагове: s-classНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ