www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Без бензинов двигател за Ford Mondeo фейслифт в България, поне засега

08.08.2019 | Авто новини: Авто пазар » Промоции на нови коли | Автор: Angel Sergeev | 5020 прочитания
A+ | A-

Обновената версия на Ford Mondeo се появи по-рано тази година, а моделът вече може да се поръча и у нас. От ценовата листа разбираме, че един от любимите семейни автомобили на България няма да се предлага с бензинов двигател, поне засега.

По този начин, базово предложение е 2.0-литров дизел със 150 к.с. и 6-степенна ръчна скоростна кутия в ниво на оборудване Trend - цената е 50 050 лв.

Ако искате автоматик, ще трябва да се бръкнете с още 5000 лв., а по-мощният дизел със 190 к.с. започва от 66 550 лв., но от по-високото ниво Titanium. Най-висока стартова цена има дизел, автоматик 190 к.с. с ниво на оборудване Vignale - 80 550 лв.

При липсата на бензинови предложения в доста интересно такова се превръща хибридът, който вече може да се купи и като комби. Цената му започва 60 060 лв. за ниво Titanium, a при Vignale цената е 74 050 лв.

Точно хибридът е голямата новост при задвижващите агрегати, тъй като за първи път той може да се поръча като комби. Тук под предния капак работи 2.0-литров бензинов мотор подпомаган от малък електромотор. Системната мощност е 187 к.с. От Ford обещават среден разход на гориво от 4.2 литра на 100 км.

Новости има и в дизеловата гама. 2.0-литровите EcoBlue агрегати заменят досегашните мотори от PSA, като всички те отговарят на стандарт Euro 6D-Temp и могат да се поръчат с новата 8-степенна автоматична скоростна кутия на марката, която заменя досегашния 6-степенен PowerShift.

Вижте всички цени тук.Тагове: mondeoНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ