www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Цял куп нови кемпери базирани на Mercedes Sprinter дебютират в Дюселдорф

06.08.2019 | Авто новини: Автоновини » Камиони и автобуси | Автор: Angel Sergeev | 1106 прочитания
A+ | A-

Mежду 31 август и 8 септември тази година в Дюселдорф ще се проведе 58-мия специализиран салон за кемпери и каравани. В рамките на събитието ще бъдат показани над 20 нови продукта на пазара, като над половината от тях ще се базират по един или друг начин на Mercedes-Benz Sprinter.

Сред въпросните нови модели са B-Class MasterLine 880 на HYMER и шикозните c-line I 4.9 и e-line I 51 QB на Carthago. Моделите James Cook от Westfalia, LBX 365 на Bimobil и Concept Van 2019 на Vmax Construction ще покажат нещо специално. Те ще се превърнат в първите автомобили, оборудвани с иновативния интерфейс модул за каросерии на Mercedes-Benz, наречен Mercedes-Benz Advanced Control (или MBAC), който ги превръща в свързани с мрежата домове на колела. MBAC предлага разнообразие от възможности, вариращи от централния дисплей за нивото на водата до контрол на осветлението и отоплението чрез сензорен дисплей или апликация за смартфон.

"Ние постоянно надграждаме позициите си на пазара за кемпери. С третото поколение Sprinter направихме важна стъпка напред, което беше потвърдено и от големия брой продуктови иновации, които се представиха на Караван салон 2019," коментира Клаус Майер, ръководител на отдела за маркетинг и продажби на Mercedes-Benz Vans. 

Като допълнение към разнообразната гама от иновации, базирани на Sprinter, своя дебют на изложението в Дюселдорф ще направят и фейслифтовете за Mercedes-Benz Marco Polo и Marco Polo HORIZON. Специалните модели ArtVenture, които се предлагат за цялото семейство Marco Polo са също напълно ново предложение, чийто съвременен облик ще добави свежи цветни щрихи към живота на бусовете.Тагове: mercedessprinterНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ