www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Ferrari се скара с фешън дизайнер за... обувки

02.08.2019 | Авто новини: Клюки » Любопитно, хоби | Автор: Angel Sergeev | 3282 прочитания
A+ | A-

В доста интересен скандал се забърка италианският производител Ferrari. Компанията от Маранело изпрати "любовно писмо" до свой клиент от Германия, като в писмото се съдържа точно определено искане.

Става дума за известния немски фешън дизайнер Филип Плейн, който се подвизава на модната сцена и споделя творбите си посредством Instagram канала си. Там често се виждат снимки и клипове на скъпо коли, обградени около полуголи мадами и лъскави дрехи.

Адвокатите на Ferrari са се свързали писмено с Плейн, за да го уведомят, че компанията намира постовете му за неуместни и присвояващи си репутация. 

Причината за писмото е пост, в който нов модел зелени обувки се озовава на капака на Ferrar 812 Superfast със същия цвят с цел промоция.

„Търговските марки и моделите на Ferrari се асоциират във вашите снимки с начин на живот, напълно несъвместим с възприемането на марката на Ferrari, във връзка с изпълнители, които правят сексуални намеци и използват колите на Ferrari като реквизит по въпрос, който сам по себе си е неприятен,“ обясняват в писмото си адвокатите.

Към този момент Плейн коментира, че е разочарован от постъпката на производителя, но остава неин фен. Какво ще бъде по-нататъшното развитие, предстои да разберем.Тагове: ferrariНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ