www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Жан Тод: Състоянието на Михаел Шумахер се подобрява

31.07.2019 | Авто новини: Авто Спорт » Формула 1 | Автор: Georgi Ivanov | 2850 прочитания
A+ | A-

Състоянието на 7-кратния световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер се подобрява, потвърди президентът на ФИА Жан Тод пред радио Монте Карло.

„Винаги много внимавам с такива изказвания, но е истина, състоянието на Михаел се подобрява. Заедно с него гледахме състезание от Формула 1 – заяви Тод. – Михаел получава най-добрите грижи, семейството му се бори с трудностите, но той все още комуникира трудно с другите хора.”

Шумахер спечели пет от 7-те си световни титли в Ferrari между 2000 и 2004 под ръководството на Тод и двамата запазиха добрите си отношения години наред, като французинът е един от малкото извън семейството на Шумахер, които имат редовен достъп до Михаел.

Пилотът пострада при тежко падане на ски в края на 2013, половин година беше в изкуствена кома, а лекарите му направиха поне две черепно-мозъчни операции, за да спасят живота му. От 2014 година официално започна възстановяването му, но информацията за този процес е противоречива, като семейството на Михаел и мениджъра му Сабине Кем я контролират напълно и не допускат никакво изтичане на информация. Сега с изявлението на Жан Тод феновете на Михаел получават нова надежда, че един ден ще могат отново да зърнат най-успешния пилот в историята на Формула 1.Тагове: михаел шумахержан тодсъстояниеинцидентскиподобрениеферариferrariНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ