www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Наказания за Alfa Romeo, точки за Хамилтън и Кубица

29.07.2019 | Авто новини: Авто Спорт » Формула 1 | Автор: Georgi Ivanov | 1920 прочитания
A+ | A-

Часове след финала на Гран при на Германия вчера класирането в състезанието все още не беше ясно, тъй като стюардите разглеждаха нарушение на техническите правила от страна на Alfa Romeo. По-късно стана ясно, че Кими Райконен и Антонио Джовинаци се наказани с по 30 секунди, което се равнява на минаване през алеята пред боксовете, заради неразрешени функции на съединителите на колите им, които при старта от място на мокро са действали или са можели да действат като вариант на система за тракшън контрол.

Шефът на Alfa Фредерик Васьор обяви още снощи, че тимът ще обжалва наказанията, които извадиха от зоната на точките двамата му пилоти, които финишираха седми и осми.

След санкциите седми и осми стават пилотите на Haas Ромен Грожан и Кевин Магнусен, а в Топ 10 влизат други двама – световният шампион и лидер в класирането Люис Хамилтън и Роберт Кубица, който така осигури първата точка за сезона на опашкаря Williams.Тагове: формула 1гран при на германияалфа ромеокими райконенalfa romeoантонио джовинацинаказанияроберт кубицалюис хамилтънНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ