www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Дискордиа за непознатото лице на шофьорската професия в БГ филма „Диви и щастливи“

23.07.2019 | Авто новини: Лукс&Стил » Кино, театър, сцена | Автор: Jordan Lukanov | 4455 прочитания
A+ | A-

Дискордиа за непознатото лице на шофьорската професия в БГ филма „Диви и щастливи“

Официалният трейлър на българския филм „Диви и щастливи“ с участието на Дискордиа бе официално представен. Компанията, лидер сред превозвачите в страната и Европа, е един от ключовите партньори на филмовата продукция.

С участието си Дискордиа представя нелеката шофьорска професия в нова, по-различна светлина. Компанията е и основен превозвач на цялата снимачна техника по време на снимките между градовете София, Варна, Велико Търново и Русе.

„Диви и щастливи“ тръгва по кината на 29 ноември. Това е първата филмова продукция с участието на Дискордиа.

Романтичната екшън комедия разказва за две жени, които намират сили да повярват във възможностите си и да постигнат истинско щастие. Актьорите преминават през сериозна подготовка, за да изпълнят каскадите в продукцията, а каква е връзката между Дискордиа и главните персонажи, зрителите ще разберат в киносалоните.

„Щастливи сме, че имаме възможност да участваме в „Диви и щастливи“ и да разбием стереотипа за шофьорската професия в днешни дни. Винаги ни се е искало да разкажем повече за хубавата страна на работата и вярвам, че го направихме по най-добрия и интересен начин. Напоследък кино индустрията в България се развива все по-динамично и жъне успехи по цял свят, затова за нас е удоволствие, че подкрепяме и че сме част от успешни български проекти от ранга на „Диви и щастливи“,“ споделя Христо Христов – основател, изпълнителен директор и мажоритарен собственик на Дискордиа.

Бюджетът на „Диви и щастливи“ надхвърля 2.5 млн. лева, което превръща лентата в една от най-скъпите български продукции за всички времена. Продуцентите вече имат подписан договор за международна дистрибуция на филма. В продукцията си партнират звездите Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев, Александър Сано, Калин Врачански, Дария Симеонова, Явор Бахаров, Асен Блатечки и популярният във Великобритания швейцарец Базил Айденбенц.Дискордиа за непознатото лице на шофьорската професия в БГ филма „Диви и щастливи“ Дискордиа за непознатото лице на шофьорската професия в БГ филма „Диви и щастливи“

Тагове: ДискордиалицешофьорпрофесияБГфилмДиви и щастливи

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ