www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Nissan отново подсказва за обновения Juke

23.07.2019 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Georgi Ivanov | 1809 прочитания
A+ | A-

Nissan за втори път в рамките на броени дни подсказва за второто поколение на успешния кросоувър Juke, което ще бъде показано на 3 септември.

И новата снимка не е особено информативна заради липсата на светлина, но може да се предположи, че и новият Juke ще продължи традицията, наложена от първото поколение по отношение на смелия дизайн, спортни форми и запазване на „двата реда” светлини отпред.

Снимки от тестовете на новия модел показаха, че в общи линии формите на задницата на автомобила няма да се променят особено.

Новият Juke ще е изграден върху платформата CMF-B, използвана от Renault и Nissan и която се появи при петото поколение на Clio.

Както и досега, гамата двигатели ще включва бензинови и дизелови мотори, като в основата й ще са 1- и 1,3-литрови бензинови турбо двигатели, както и нова версия на успешния 1,5 dCi мотор. Естествено, ще има и по-спортна версия с 1,6-литров бензинов турбо мотор от последното Clio RS с мощност 200 конски сили, а в бъдещата версия Nismo и с по-голяма мощност. За близкото бъдеще е предвидена и plug-in хибридна версия.Тагове: nissannissan jukeнов моделнисаннисан джуквторо поколениеНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

" "