www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

BMW готви фейслифт на 5-ата серия

22.07.2019 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Georgi Ivanov | 1954 прочитания
A+ | A-

5-ата серия на BMW е сред най-новите модели на марката, но към края на 2020 година трябва да очакваме фейслифт на популярния модел. Пазарната битка в престижния сегмент на премиум моделите от средния клас стана още по-сериозна, тъй като преките съперници на BMW – Mercedes и Audi също обновяват моделите си – Е-класата получава фейслифт в средата на жизнения си цикъл, а А6 е най-новият модел в тази селекция.

Какво можем да очакваме от фейслифта на 5-ата серия освен „изчистване на линиите на дизайна”? Вече е известно, че BMW иска да подобри представянето на 530e и да го нареди сред лидерите при хибридите. Тук се очакват две сериозни промени – по-голям пробег на ток (сега е 50 километра) и повече електрическа мощност – би трябвало да очакваме към 200 конски сили.

Възможно е да се появи още една хибридна версия на 5-ата серия, като новата ще получи 6-цилиндровия бензинов мотор с 390 конски сили, който се използва при 745е и X5 xDrive45e.

По отношение на дизайна, бъбрека на радиаторната решетка ще нарасне, но не до абсурдните размери на новата 7-а серия, най-вероятно ще има промени и по отношение на формата на стоповете, както и трябва да очакваме по-тесни фарове.

Все още е трудно да се каже дали промените ще засегнат и долната част на предницата, която да е вариант на това, което BMW показа при новата 7-а серия.

Снимки: AutoevolutionТагове: BMWbmw 5 seriesфейслифтбмв бмв 5 серияосвежаванеНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ