www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

С първия трейлър на "Напред" бягаме от сивото ежедневие и се потапяме в нов, чуден свят

18.07.2019 | Авто новини: Лукс&Стил » За децата | Автор: Jordan Lukanov | 2323 прочитания
A+ | A-

С първия трейлър на "Напред" бягаме от сивото ежедневие и се потапяме в нов, чуден свят

Понякога толкова силно искаме да избягаме от реалността, че съзнанието ни рисува какви ли не чудати картини. Точно навреме, за да разнообрази сивите зимни месеци и да отговори на най-смелите ни нереалистични представи идва и новата анимация на Дисни и Пиксар, която наготово ще ни поднесе един нов магически свят. Напред е приключение от нова висота, което ще владее кината през 2020 година, събирайки на едно място елфи, еднорози, говорещи животни, магически създания – всички те в едно красиво и любопитно съжителство.

В центъра на сюжетната линия на Напред са двама очарователни братя елфи. Те поемат смело напред към едно вълнуващо пътешествие, което да им разкрие дали все още някъде е останало поне мъничко магия.

За да проследим тяхната необикновена история, ще ни се наложи да посетим един приказен свят, в който уличните животни са еднорози, а джуджета, кентаври и дракони живеят заедно в най-съвременни условия на цивилизацията. Чудати картини, готин хумор и непредсказуеми случки очакват всички любители на анимационната вселена!

Режисьор и сценарист на Напред е Дан Сканлън (Колите), а продуцент е Кори Рей. Това е и екипът, който стои и зад Университет за таласъми. Музиката е на Джеф Дана (Добрият динозавър) и Михаел Дана (Животът на Пи). Продължаваме Напред към 2020 година, когато на 6 март на 2D и 3D се пренасяме в много симпатичен нов свят.С първия трейлър на "Напред" бягаме от сивото ежедневие и се потапяме в нов, чуден святС първия трейлър на "Напред" бягаме от сивото ежедневие и се потапяме в нов, чуден свят

Тагове: АнимациятрейлърНапредежедневиечуден святдеца

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ