www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Списанието на Honda в България за първи път идва само онлайн

19.07.2019 | Авто новини: Клюки » Любопитно, хоби | Автор: Jordan Lukanov | 2646 прочитания
A+ | A-

Списанието на Honda в България за първи път идва само онлайн

Новият летен брой на The Power of Dreams - официално списание на Honda за България, е вече готов. За първи път изданието излиза вместо на хартия само в удобен дигитален формат, за да бъде навсякъде през ваканционния период с приятелите на марката в цялата страна.

„Клиентите пожелаха да го имат в удобния и екологичен електронен вариант. Надяваме се, че така сме спасили поне едно дърво от отсичане“, споделят от Бултрако АД, официалното представителство на Honda за страната.

В двадесетото издание на The Power of Dreams читателите ще открият увлекателни истории за най-новото в света на марката на мечтите – цялата информация за електрическия Honda e Prototype, как функционира Honda CR-V Hybrid, всичко за спортната версия на новия HR-V, поредните рекорди на Type R и обзор на успехите на марката в моторните спортове. Водещият Георги Любенов е звездата на броя, след като за пореден път той не изневери на марката и наскоро се сдоби с нов HR-V.

Новият брой на списанието ни среща и с Васил Топалов, един от първите търговци на Honda у нас, който наскоро „чукна“ 70 лазарника, но все още продължава да посещава компанията и да съветва младите продавачи на автомобили и мотоциклети, за да създаде приемственост, с която и Сойчиро Хонда би се гордял.

Не са пропуснати и мотоциклетите. Списанието запознава читателите си с историята на Super Cub, най-продаваното МПС в световен мащаб (над 100 млн. бройки), както и с най-новите попълнения в двуколесната гама на Honda. Гостуващият автор д-р Светослав Дойчинов, поднася увлекателно четиво за това какво е да пътуваш до Портица и назад на „седлото“ на Africa Twin, а ценителите на лайфстайла ще се зарадват на историята за това как се прави сватба с Goldwing и с вкусните рецепти на Vivenda Fine Butchery.

Изключително полезна е статията със съвети за какво да внимаваме при избора си на подходяща мотоциклетна екипировка, подготвена от Светослав Китанов, бранд-мениджър на мотоциклетите Honda в официалното представителство на марката у нас. Цялото списание можете да разгледате и изтеглите от линка: https://honda.bg/Spisanie/Dreams%202019/


Списанието на Honda в България за първи път идва само онлайн

Тагове: СписаниеHondaБългарияонлайнБултракоАстреко

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ